zodiac chinezesc dragon

In Zodiacul Chinezesc Dragonul este simbolul animalului nobil care reprezinta Imparatii chinezi, iar persoanele aflate sub acest semn sunt lideri innascuti si buni maestri de ceremonii, din aceasta cauza multe familii dorindu-si un copil nascut sub influenta acestui semn.

Dragonii sunt foarte buni in a incepe o actiune si a o face sa mearga ca pe roate. Sunt plini de energie si inzestrati cu putere si noroc. Majoritatea il iau drept un exemplu de urmat.

Dragonii sunt monarhi innascuti. In ceea ce ii priveste, puterea lor este indiscutabila. Persoanele aflate sub acest semn sunt idealiste, perfectioniste, se cred perfecte si sunt inflexibile. De asemenea, Dragonii sunt agresivi si determinati, iar a obtine ceea ce vor face parte din natura lor. Datorita setei pentru putere, Dragonii nu accepta usor faptul ca si ei imbatranesc. Perspectiva pierderii puterii si implicit a vitalitatii din tinerete este greu de suportat pentru ei.

Usor iritabili si incapatanati, Dragonii vorbesc de cele mai multe ori fara sa gandeasca. Cu toate acestea, opiniile lor merita ascultate, iar sfaturile lor sunt intotdeauna bune. Oamenii asculta de ei si influenta lor asupra acestora este considerabila.

Persoanele aflate in zodiacul chinezesc sub semnul Dragonului sunt foarte mandre. Sunt entuziaste pana la punctul in care ajung sa fie chiar vehemente si isi pierd cumpatul cu usurinta. Dragonii sunt curajosi, dinamici si fermecatori. Cand un Dragon intra intr-o incapere totul parca se lumineaza. Acesta are o incredere de sine impresionanta, un ego marit si o gura atat de zgomotoasa incat este inutil sa incerci sa ii spui ceva.

Zodiac Chinezesc Dragon - CARIERA

Persoanele nascute sub acest semn sunt talentate, inteligente, tenace, serviabile si generoase. Pot face orice isi doresc, indiferent daca isi vor alege o cariera artistica, medicala sau politica, pentru ca vor straluci indiferent ce vor face. Vor avea parte de succes indiferent de calea aleasa.

Sunt aproape tiranici. Urasc sa primeasca ordine, dar adora sa le dea. Spre deosebire de Tigru care isi impune vointa cu seriozitate si fermitate, de Bivol, a carui autoritate este implicita in firea lui severa, sau Sobolanul care isi impune autoritatea asupra altora cu forta, Dragonul stie cum sa isi exercite puterea si in acelasi timp sa fie bland cu ceilalti.

Zodiac Chinezesc Dragon - BANI

Dragonii sunt extrem de snobi. Desi banii nu reprezinta intotdeauna obiectul acestei stari, ei sunt foarte impresionati de avere, prestigiu, clasa sociala si splendoare.

Zodiac Chinezesc Dragon - DRAGOSTE
Dragonii sunt deseori iubiti. Nu sunt niciodata dezamagiti in dragoste. De fapt, ei sunt uneori cauza dramei sau a disperarii. Femeile acestui semn zodiacal sunt inconjurate de admiratori si sunt deseori cerute in casatorie.

In functie de anul nasterii, exista 4 tipuri de Dragon: Dragon de metal, Dragon de apa, Dragon de lemn, Dragon de foc si Dragon de pamant.

+ Verifica aici ce element iti corespunde si ce inseamna!Calendar Zodiac Chinezesc - Afla ce zodie esti!Compatibilitati zodiac European

Zodiac Chinezesc

Preluarea continutului de pe acest site este interzisa de legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor.