In Zodiacul Chinezesc Iepurele este unul dintre cele mai delicate animale dintre cele douasprezece. Oamenii acestui semn sunt cumsecade, draguti si populari. Nimeni nu ii ignora pentru ca sunt o companie buna si stiu cum sa sa se faca placuti.

Caminul unui Iepure va fi intotdeauna foarte frumos pentru ca acestia au un simt artistic si un bun gust excelent. De asemenea, stiu sa se si imbrace foarte bine. Du-te si verifica dulapul de haine al unui prieten care se afla sub acest semn si mai mult ca sigur vei gasi multe obiecte de vestimentatie scumpe si de bun gust. Chiar si atunci cand sunt populari si iubiti de prieteni si familie, Iepurii pot fi pesimisti. Fiind conservativi si nesiguri se explica de ce nu le plac schimbarile.

Nu e usor sa provoci o persoana aflata in zodiacul chinezesc sub semnul Iepurelui deoarece sunt foarte calmi. Nu le place sa se certe si se bucura de vieti linistite, lipsite de conflict. De asemenea, sunt sentimentali si milosi, acestia pot plange cu usurinta. Daca nu vor renunta la firea lor conservativa si nu vor deveni putin mai motivati, probabil vor avea o viata foarte normala. Obisnuita chiar.

Zodiac chinezesc Iepure - CARIERA

Pot fi miscati de catre problemele personale pe care i le vei impartasi. Asadar, daca lucrezi ca si vanzator vei avea mai mult noroc sa vinzi un produs unui nativ din Iepure – 9 din 10 oameni aflati sub acest semn iti vor cumpara cu siguranta produsele! Pot fi precauti sau timizi si vor analiza fiecare aspect al unei probleme inainte de a lua o decizie, de aceea se descurca la job.

Zodiac chinezesc Iepure - DRAGOSTE

Pot fi parteneri foarte buni intr-o relatie. Romantici, atenti si fideli persoanele aflate sub acest semn nu vor duce lipsa de pretendenti. Barbatii aflati sub semnul Iepurelui pot fi uneori mofturosi si nu foarte potriviti pentru a intemeia o familie, iar femeile acestui semn ar trebui sa nu se mai admire in fata oglinzii si, in loc, sa petreaca mai mult timp cu prietenii apropiati.

Zodiac chinezesc Iepure - BANI

Cei nascuti in zodia Iepurelui sunt adeptii placerii de a avea bani, au in instict sa castige bani si chiar sa faca economii.

In functie de anul nasterii, exista 4 tipuri de Iepure: Iepure de metal, Iepure de apa, Iepure de lemn, Iepure de foc si Iepure de pamant.

Verifica aici ce element iti corespunde si ce inseamna!

 

Calendar Zodiac Chinezesc - Afla ce zodie esti!Compatibilitati zodiac European

Zodiac Chinezesc

Preluarea continutului de pe acest site este interzisa de legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor.